Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

- Το cafe των Φιλάφλων -
Βλακείες που τις πληρώνουν οι ομάδες
kokkalou
..ξεκινάμε με πικρό καφέ από αυτά που πληροφορήθηκα για το προχθεσινό παιχνίδι Φλόγας - Στίβους.. είναι άδικο.. κρίμα για όλους εσάς που αγωνίζεστε και ματώνετε τις φανέλες.. εγώ αυτά θα τα γράφω και θα τα πολεμάω πάντα...
Έχουμε τόσο ωραία πράγματα να πούμε που είναι άδικο να ξεκινάμε με ασχήμιες και παρεκτροπές  ''φιλάθλων'' όπως αυτές που έγιναν στο προχθεσινό παιχνίδι της Φλόγας Κοκκαλούς με το Στίβος. Προς θεού οι ομάδες δεν φταίνε σε τίποτε και κάτω τα χέρια όσων επιδιώξουν  να πουν το αντίθετο.
 Η προσπάθεια των παιδιών αυτών είναι ηρωική, αφήστε τους να την χαρούν, αφήστε τους να κερδίσουν το χειροκρότημα όλου του κόσμου.  Το κακό ξεκινάει και γίνεται πάντα από τους απέξω... και από τους μεν.. και από τους δε...  Είναι κρίμα  να υβρίζονται παιδιά που αγωνίζονται για τα χωριά τους από οποιονδήποτε.  Μαγκιές και γελοιότητες του κώλου...  Τσάμπα μάγκες που όπως έμαθα αν τους βρεις μόνους τους, το παίζουν παρθένες. Με το μπούγιο όμως γίνονται ''λιοντάρια''  Ίσως επειδή δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανένας τους παραδειγματικά.. ίσως.. Διαβάστε την ανακοίνωση της Φλογας :
- .. δεν έλειψαν οι εντάσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού και λίγο έλειψε παίχτες και φίλαθλοι να πιαστούνε στα χέρια. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να λείπουν απο τους αγωνιστικόυς χώρους γιατι ας μην ξεχνάμε όλοι μας οτι πρόκεται πρώτα απ όλα για ένα παιχνίδι... Ας ελπίσουμε να μην ξαναεπανάληφθει κάτι τετοιο στο μέλλον.. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ομάδα του Σοχού μέσα στην έδρα μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να το κερδίσει η ομάδα για λόγους βαθμολογικούς αλλα κυρίως ψυχολογικούς και ηθικούς λόγω και του αποτελέσματος του πρώτου γυρου και τον τρόπο με τον οποιό ήρθε αυτό. Περιμένουμε από τον κόσμο του χωριού να υποστηρίξει την ομάδα.. -
Αυτά γράφουν επί λέξη τα παιδιά της Φλόγας και είναι αμαρτία αντί να δίνουμε τα χέρια στο τέλος όλοι να μένουν πίκρες και παρεξηγήσεις. Είναι αμαρτία να κάθονται άνθρωποι του αθλητισμού και να ασχολούνται για πράγματα που δεν ευθύνονται. Μας χάλασαν την διάθεση τα προηγούμενα και δεν θα συνεχίσω περισσότερο το θέμα γιατί πραγματικά υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα να δούμε.. Ξεκινάμε..
Χάρηκα πραγματικά από την μεγάλη ανταπόκριση και τις επισκέψεις σας στο αφιέρωμα για τον Θανάση Κολιτσιδάκη. Του αξίζει σε κάθε περίπτωση και πιστεύω πως υπάρχουν μυνήματα για όλους τους παίκτες των ομάδων μας.
kolitsid2
Που να δείτε το ολοκληρωμένο Αφιέρωμα.. Ο θανάσης είναι ένα ανοικτό βιβλίο για κάθε παιδί που ξεκινά απο τα δικά μας γήπεδα και έχει την θέληση να πάει ψηλά.
- Απέκτησα τώρα τελευταία ένα φιλαράκι.. Είναι ''φευγάτος'' και τον αγαπούν όλα τα Βρασνά και όχι μόνο.. Εγώ τον αγαπώ λίγο περισσότερο γιατί είμαι και εγώ λίγο ''φευγάτος'' . Εκτιμώ την παρέα του, το πάθος του για τον Βρασίδα και την  καλιτεχνική ποιοτική δουλειά του με αυτά τα κόλπα του φακού και των κομπιούτερ. Μόλις χθες έμαθα ανέβηκε σε κολώνες, κρεμάστηκε σε σκοινιά, σκαρφάλωσε σε στύλους... και ανέβασε στο internet  ΑΥΤΗ ΤΗΝ.. ΜΑΓΕΙΑ! Πρόσθεσα και κάτι δικά μου.. και τώρα... δικό σας..
vrasidas24
-Απέκτησα τώρα τελευταία ένα φιλαράκι. Τον Λένε Ζάχο... Είναι φίλος μου και το λέω με μεγάλη χαρά μου. Αυτή η αγάπη για την ομάδα και το χωριό σας μου λέει τόσα πολλά που το μόνο κακό είναι πως χρειάζομαι μέρες για να τα γράψω. Με τον Ζάχο, το μεράκι  και τις γνώσεις του ετοιμάζουμε κάτι που αν πάνε όλα καλά θα σπάσουν καρδιές... μόνο να πάνε όλα καλά.. 
vrasidas25
- Ο φίλος μου ο Ζαχαρίας Κυπαρίσης με τον πλήρη ''αγωνιστικό'' εξοπλισμό του επί το έργον...  Βλέπετε αγώνες δεν δίνουν μόνο τα παιδιά που είναι μέσα στο γήπεδο. Πολές φορές η εξωαγωνιστική προσφορά είνα εξίσου σημαντική και αξίζει ένα ιδιαίτερο μπράβο σε πολλούς ανθρώπους...  ειδικά όταν οι άνθρωποι αυτοί όπως ο Ζάχος ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
paokstavros3
- Με ρωτούσαν πολλοί από εσάς ποιός είναι ο έγχρωμος παίκτης που είχαμε ''πρωτοδέλιδο'' στην στήλη της ''σέντρας'' . Είναι η νέα μεταγραφή του Πάοκ Σταυρού, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικό παιδί, ο φίλος μας ο Όλα. Συζητώντας πριν λίγες μέρες με τον Βασίλη τον Λιάμα, παίκτη της ομάδας, μετά το παιχνίδι του Πάοκ με τον Αετό μου είπε τα καλύτερα λόγια για το παιδί αυτό. Αλλά όπως επίσης μου είπε και ο Όλα είναι χαρούμενος και υποχρεωμένος από την συμπεριφορά όλων στην ομάδα και το ενδιαφέρον του προέδρου του Δημήτρη Μόρθανου.. Μπράβο σε όλους και μακάρι ο Όλα να μείνει και του χρόνου! 
aeg2
-Πολύ καλή δουλειά έχει κάνει ο Σάκης με τον μικρούλη τον Ζαβαλέρη. Τον πήρε από μπακ και τον φτιάχνει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, σε έναν κήπερ ΕΓΓΥΗΣΗ. Τον είδα με την Αυγή και μου άρεσε πολύ. Μιλάει στην άμυνα, δεν φοβάται και είναι ελαστικός.. Καιρός ήταν να αποκτήσει η Ασπροβάλτα ένα δικό της παιδί άξιο διάδοχο των προηγούμενων τερματοφυλάκων μύθων της. Του Αντώνη Σαγιά και του Σάκη Καπετάκη! 
mavrouda7
Η Δόξα Μαυρούδας δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο για κανέναν. Η ομάδα του Τάσου Σαββίδη έρχεται ζεστή από την πρόσφατη εκτός έδρας ισοπαλία της μέσα στον Ξηροπόταμο κα τα παιδιά της είναι ψυχολογικά  ανεβασμένα. Διαθέτει μάλιστα και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Τσακιρίδη, που όπως μαθαίνω έχει πολύ μέλλον και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και να δούμε θέαμα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: