Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η απολογία της ομάδας στην ΕΠΣΜ για το ατυχές γεγονός, στις 20-10-2012, στην 4η αγωνιστική με τον Στίβο.

Αθλητικός Σύλλογος «Φλόγα Κοκκαλούς».

Προς ΕΠΣ Μακεδονίας, 29-10-2012


Στις 14-10-2012 μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας στο γήπεδο των Πέντε βρυσών με τον «Μέγα Αλέξανδρο», και μετά από έναν τυπικό έλεγχο των δελτίων, από λάθος κάποιου ατόμου της άλλης ομάδας – από μία αβλεψία – τα δελτία της ομάδας μας μπήκαν σε μία τσάντα της ομάδας των Πέντε Βρυσών. Το γεγονός, της μη ύπαρξης των δελτίων πάνω στο γραφείο, είχε σαν αποτέλεσμα να θεωρηθεί, αναπόδραστα, από τους υπεύθυνους της ομάδα μας – και από τον καθένα ξεχωριστά – ότι οι άλλοι (υπεύθυνοι) είχαν τακτοποίηση το θέμα.
Δυστυχώς, και μέχρι το πρωί του ερχόμενου Σάββατου 20 -10 -2012 που ήταν ο αγώνας με τον ΜΑΣ Στίβου στο Μελισσουργό, δεν έγινε έλεγχος στην τσάντα του Συλλόγου που φυλάσσονται τα δελτία της ομάδας. Επιπροσθέτως και το γεγονός ότι η ομάδα των Πέντε βρυσών είχε ρεπό, και δεν μπόρεσε έγκαιρα να τα εντοπίσει, είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχουμε τα δελτία μας στο γήπεδο του Μελισσουργού πριν την έναρξη του αγώνα.
Παρακαλούμε την επιτροπή της ΕΠΣΜ να θεωρήσει όλα τα παραπάνω γεγονότα ως ατυχή - όπως και πραγματικά ήταν – και χωρίς υστερόβουλο σκοπό από κανέναν. Ήταν άτυχες στιγμές, κάτι ανθρώπινο.
Τέλος θα παρακαλούσαμε και για την επιείκειά σας ώστε να μην υπάρχουν περεταίρω επιπτώσεις στην ομάδα μας ή και σε άλλη ομάδα που θα είναι τροχοπέδη στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: