Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012


Ανακοίνωση του Δ.Σ. Βρασίδα Βρασνών

Το Δ.Σ. του Βρασίδα Βρασνών αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον προβληματισμό του για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ΦΛΟΓΑΣ ΚΟΚΚΑΛΟΥΣ και του ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Απολλωνίας
και να καταδικάσει την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας αλλά και μικρής μερίδας φιλάθλων μας, που παρασύρθηκαν από την ένταση που προκλήθηκε, προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης, τον οποίο και στηρίζει για τις αποφάσεις του. Πιστεύουμε ότι τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο αγώνα αποτελούν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που μπορεί να αποδοθεί μόνο στην ένταση της στιγμής και της λανθασμένης αντίληψης και αντίδρασης των ποδοσφαιριστών μας για τις αποφάσεις του διαιτητή.
     Ζητούμε συγγνώμη για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μας από τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τον αγώνα, το χωριό που εκπροσωπούμε και μας στηρίζει ηθικά και υλικά καθώς και από τις διοικήσεις της Φλόγας Κοκκαλούς, που μας φιλοξένησε άψογα και του Απόλλωνα Απολλωνίας που παρείχε το γήπεδο και καλούμε το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Ε.Π.Σ.Μ. να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ποδοσφαιριστές που φέρθηκαν με απρέπεια στο πρόσωπο του διαιτητή, βάσει με όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απασχολούμε την κοινή γνώμη με δημοσιότητα τέτοιου είδους, αφού κύριο μέλημα της διοίκησης, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, είναι να προάγει την αξία του αθλητισμού στα νέα παιδιά, την ευγενή άμιλλα και την κοινωνική προσφορά.


Με εκτίμηση,

Δ.Σ. ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: